Dr. Seszták Miklós

KisvárdaVárday István utca 81/a3. választókerület
2020 Dec. 18 20:01

Szeretetcsomag átadása Kisvárdán

Már hagyomány, hogy az év vége közeledtével a kisvárdai önkormányzat a hátrányos helyzetű családoknak élelmiszercsomagot ad. Idén 350 család karácsonya vált ezzel egy kicsit könnyebbé és szebbé.

A város polgármestere, Leleszi Tibor, valamint a térség országgyűlési képviselője dr. Seszták Miklós kormánybiztos a Nagy családhoz látogatott el, hogy személyesen adhassák át Annácska szüleinek a csomagokat, melyeket széles társadalmi összefogás segítségével állítottak össze.

A négyéves Annánál még októberben egy igen ritka agresszív tumort diagnosztizáltak. Azóta a csepp lányka túl van egy csaknem 5 órás műtéten, jelenleg folynak a különböző kezelések. A család szerény körülmények közt éli dolgos mindennapjait.

Anna soha nem adta fel - meséli az édesanyja. Sokszor a csepp lány adott a szülőknek is erőt. Közösen jutottak túl a nehezén, soha egy panaszszó nem hagyta el a száját a kis betegnek. Tűrte a kezelést, még ha az fájdalommal is járt - tudta, hogy az a kedves doktorbácsi meggyógyítja.

Anna a kezelésekének köszönhetően túl van a nehezén, orvosai szerint jó ütemben halad a gyógyulás felé, már egy kis pluszkilót is sikerült felszednie.

A kislányra a közösségi médiában figyeltek fel a kisvárdaiak, ekkor indult érte a nagy összefogás.

Dr. Seszták Miklós

Kisvárda, Várday István utca 81/a
friss hírek
eseménynaptár