Dr. Seszták Miklós

KisvárdaVárday István utca 81/a3. választókerület
2021 Apr. 1 00:00

KÖSZÖNJÜK KISVÁRDA! - ADOMÁNYOK A FELSŐ-SZABOLCSI KÓRHÁZ SZÁMÁRA

KÖSZÖNJÜK KISVÁRDA! - ADOMÁNYOK A FELSŐ-SZABOLCSI KÓRHÁZ SZÁMÁRA

A Segítő Kéz az Elesettekért Alapítvány „Mozdulj! – Kisvárda” jótékonysági akciójának keretében, az „Ez az a nap!” – keresztény mozgalom kezdeményezésére, alig néhány nap alatt tucatnyi felajánlás érkezett és érkezik azóta is folyamatosan, amellyel jószándékú, segítőkész adományozók a Felső-Szabolcsi Kórházban ápolt betegeket és az ott életeket mentő dolgozókat igyekeznek segíteni, megerősíteni.

A ma átadásra kerülő adományok többek között 50 adag melegétel, gyümölcslevek, pizzák a Covid részlegen szolgálatot teljesítő orvosoknak, nővéreknek. A város óvodásai papírvirágokat késztettek a nővérpultokra, más több tucat kézápolót adományozott a fertőtlenítőszerektől kiszáradt kezekre. Több százezer forint értékben érkeztek a Covid Intenzív Részleg számára új vérnyomásmérők és pulzoximéterek, valamint új paplanok és párnák a betegeknek.

Az adományok átadásán néhány adományozókon túl jelen volt dr. Seszták Miklós, a térség országgyűlési képviselője, Hegyi D. Henrik a Felső-Szabolcsi Kórház igazgatója, Lengyel Tímea a „Mozdulj! – Kisvárda” jótékonysági akció koordinátora, a Segítő Kéz az Elesettekért Alapítvány kuratóriumának elnöke, valamint az egyes kórházi osztályok egészségügyi dolgozóinak képviselői.

Dr. Seszták Miklós

Kisvárda, Várday István utca 81/a
friss hírek
eseménynaptár