Dr. Seszták Miklós

KisvárdaVárday István utca 81/a3. választókerület
2022 Jan. 7 21:18

Kisvárdára is megérkezett a McDonald’s!

Kisvárdán, a Városmajor utcai körforgalomnál nyitott meg az ország 97., a város első McDonald’s étterme.

A „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően az új autós egységnél kiemelt szerepet kap az innováció és a digitális fejlesztés, miközben a személyesség is fontos eleme marad a kiszolgálásnak. A korszerű étterem közel 70 munkatársat foglalkoztat. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket.

Az új éttermi koncepciót olyan jövőbe mutató igények és elvárások hívták életre, amelyek gyökeresen megváltoztatják a mekizés élményét, egyúttal modernizálják a McDonald’s márkát.” – mondta Égi Zsolt, a magyarországi McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezetője. „Az új típusú éttermekben a vendégek az igényüknek és elképzelésüknek leginkább megfelelő módon rendelhetik meg, fizethetik ki, kaphatják meg és fogyaszthatják el a termékeket.”

A megújulás a digitalizációra épül, azonban nemcsak a technológiát érinti, hanem kiterjed az étterem által nyújtott komplex élmény minden elemére, így az éttermek külső és belső környezetére, megjelenésre is. Az étteremben a fiatalos, modern burgerezők világát idéző “Alphabet” belsőépítészeti dizájnt valósította meg a vállalat, amely világszerte a vendégek egyik kedvence.

Az étterembe lépve a vendégek számára a legszembetűnőbb újdonságot a hat darab érintőképernyős rendelésfelvevő felület, az úgynevezett kioszk jelenti, de a személyesség sem tűnik el, továbbra is van lehetőség a hagyományos kasszánál rendelni. A személyesség megtartása, sőt növelése érdekében egy új pozíció is létrejött: a Vendégélmény Menedzser feladata gondoskodni a vendégek kényelméről, köszönteni őket, megismertetni velük az új eszközöket, és segíteni nekik az új folyamatok követésében. A „table service”, azaz asztalhoz kérhető rendelés a vendégek kényelmét szolgáló további újítás.

Az új konyhatechnológiának köszönhetően minden termék kizárólag rendelésre készül. A speciális étkezési igényekkel érkező vendégek ebben az étteremben már a teljes gluténmentes termékkínálatból választhatnak. A kávékülönlegességek egy barista LaCimbali kávégéppel készülnek, és már elérhetőek laktózmentes tejjel, mandulaitallal vagy akár koffeinmentes változatban is.

A vendégeknek nemcsak az étteremben vagy a teraszon van lehetőségük elfogyasztani kedvenc mekis terméküket, de a digitális drive-nak köszönhetően autójuk kényelmében is megtehetik ezt.

Dr. Seszták Miklós

Kisvárda, Várday István utca 81/a